![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jestem tutaj nowy ale przejdę do rzeczy otóż mam taki problem. Chce aby skrypt wyświetlał wszystkie fotki z tego adresu za każdym powtórzeniem dodając jeden do nazwy zdjęcia. POMOŻECIE ?
Powód edycji: [strife]: Dodanie tagu php do tematu i poprawienie kolorowania
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 20 Dołączył: 30.11.2010 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@Crozin: Tak na chłopski rozum: Postinkrementacja/postdekrementacja musi utworzyć w pamięci kopię zmiennej, aby móc zwrócić jej wartość sprzed in/dekrementacji. Nie wpływa to zbyt dobrze na wykorzystywaną pamięć, ani też na szybkość aplikacji. Nie są to może kolosalne różnice, ale moim zdaniem warto pisać najwydajniej jak tylko można i nie wiem na czym polega ta strata czytelności używając preinkrementacji. Może preinkrementacja jest mniej czytelna dla ludzi, którzy jeszcze nie pojęli w pełni idei in/dekrementacji. Nie wiem w czym problem.. Dlaczego piszę w PHP? Bo chcę i nie jest to jedyny język, którym się posługuję, a argument że PHP to muł nie usprawiedliwia pisania mało wydajnego kodu w tym języku. Pozdrawiam, mmica |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 10:49 |