![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok juz sobie poradziłem z ta niezgodnością ver w poprzednim poscie ale powstał następny problem (IMG:style_emoticons/default/worriedsmiley.gif) plik csv wyglad tak:
i nie chcialbym przerabiac pliku csv bo jest to surowy plik wyeksportowany jako csv z excela import do bazy wyglada tak:
logi nic nie krzyczą blada mysql nie zwraca gdzie jest problem - dzieki za pomoc Ten post edytował todziu 29.11.2010, 21:33:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat INSERT VALUES w nawiasach więcej informacji, np. paczki po 50-100 sztuk - to też nie zawsze przejdzie, najgorsze w tym jest to, że potrafi się część danych załadować a nie dostaniesz żadnego info.Cytat duze pliki w xls okolo 90tys reakordow - no bez jaj, 90 tys. to dużo? Z powodzeniem ładowałem LOAD DATA pliki po milion rekordów, spokojnie ładowało się w tle i nie było problemów, ja robiłem to tak:
Wrzucasz ten plik do 'public'? Nie może być "access denied" jeśli do pliku każdy ma dostęp, to nielogiczne. Warto też tu poczytać: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/load-data.html I sprawdź wersje mysqla, za nieaktualizowanie oprogramowania adminów serwerów należy karać (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 15:07 |