![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak w temacie. Muszę zrobić coś w stylu tego formularza z allegro, a mianowicie, po kliknięciu w kategorię, ma pokazać się okno z wyborem podkategorii i tak aż do wybrania tej ostatniej podkategorii (prawdopodobnie 6 podkategorii to będzie max).
Domyślam się, ze potrzebna będzie znajomość js, ale jak połączyć js z danymi pobieranymi z MySQL ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
będzie dobrze działać jak masz małe drzewo kategorii Co oznacza małe ? W moim przypadku będzie raczej duże, liczę ok 50 kategorii i po drugie tyle pod i pod kategorii (max 6 podkategorii). Prawdę mówiąc szukam czegoś banalnie prostego z jak najmniejszą ilością js czy jQuery. Ogólne założenie przy projekcie mówiło o tym, żeby nie było wcale js bo ( i tu trochę moje zdziwienie) nie każdy ma włączone js w przeglądarce. Ale tak to jest jak takie projekty robią ludzie którzy nie mają kompletnie nic z programowaniem, dla nich zmiana np. wyświetlania obrazów w galerii to nic wielkiego, a, że człowiek czasami połowę kodu musi poprawi to już nie do nich. Bo przecież to tylko inaczej się wyświetla ... . Wracając do tematu myślałem już nawet o zwykłej liście rozwijanej, ale pobranie wszystkich kategorii i pod kategorii nie będzie takie proste, a stworzenie struktury drzewa też nie będzie takie proste ( co i tak mnie czeka przy tworzeniu menu). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 05:05 |