![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam dość dziwny problem - a zarazem "ciut" irytujący, mianowicie napisałem system logowania, działa poprawnie w przeglądarkach FF, Chrome, natomiast przeglądarki IE oraz Opera mają z nim problemy - mimo poprawnego przebiegu logowania przeglądarka nie przechodzi pod wskazany adres - ciacho zapisane, ale przekierowania brak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Wszystko tak jak mówię wygląda poprawnie, brak tylko przekierowania, co ciut mnie irytuje... Ten post edytował Portek 3.12.2010, 17:08:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem w tym że ciacho przesyłane do przeglądarki było na 100% - po przejściu ręcznym ze strony z logowaniem pod index.php wszystko było okej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zamiana tego również zdało się na nic - obecnie skrypt wogóle nie loguje się ani na IE, ani FF - chyba przepiszę skrypt na nowo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 02:54 |