![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam moje pytanie może być trochę dziwne ale jak połączyć OnMouseOver i OnClick?
Tak aby uzyskać efekt po złapaniu elementu wykonaj... i wykonuj do momentu jego upuszczenia. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mała poprawka do konstytucji w ogóle nie działa na IE...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mała poprawka do konstytucji w ogóle nie działa na IE... na szybko wkleiłem na laptopie u dziewczyny i napisze jedno - pod IE widocznie nie ma czegoś takiego jak window.onmousemove ;p - na dokumencie już alert działa - podepnij to pod body czy pokombinuj - a kod testuje się małymi kroczkami... jak mniej więcej rozwiązanie znasz to nie będę za Ciebie rozwiązywał tylko napisałem gdzie to nie ma prawa działać...a i jeszcze Ci podpowiem, że jak raz zrobisz document.cos=funkcja i potem drugi raz to samo to skasujesz to pierwsze - funkcje musisz albo inaczej pod zdarzenia podpinać albo zrobić sobie stos funkcji w np. tablicy i to wywoływać w jednej funkcji pod zdarzeniem... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 13:47 |