![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem, wlaściwie to nie jak tylko qmpel ktory jest adminem na pewnej stornce. Chwilowo go nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie a jak sie dowiedzialem problem tkiwi w apache. Musze stwierdzic ze ja jak i reszta adminow nie zna zie na php więc prosze o radę co mozna w takiej sytuacji zrobić. Oto adres stronki www.colin2.34u.pl poradzcie cos na to. Chyba sie nie gniewacie ze podaje linka chciaż bez zgody amina jest to zabronione ale to wyjatkowa sytuacja Narazie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak by bylo wszystko dobrze to by nie wyskakiwał komunikat o Apache. to nie byl komunikat.Cytat Poza tym sam sie naucz czytac po angielsku jak widzisz to tam pisze ze plik został przeniesiony (a z tego co ja widze na ftp to wogóle go tam nie ma). hmm a rozwazales szanse ze to nie ten plik....?....Cytat Tak że jak sie nie znasz na Angileskim to mi tu nie fifokuj a słownik to sobie możesz wsadzić wiesz gdzie .... Po drugie tłumaczenie zdania używajac słownika to jest niestosowne bo wyrazy w angielskim mają różne znaczenia i to zależy wszystko od kontextu. wlasnei dlatego slowiniki podaja wiele znaczen.Cytat A jeśli się uważasz za takiego speca to powienieneś wiedzieć co jest nie tak jeśli sie wyświetla taki a nie inny komunikat. to nie jest komunikat. to byla informacja iz wszystko zostalo zainstalowane prawidlowoCytat Ja tylko poprosiłem o pomoc ale widze że jej nie uzyskam jesli caly czas bedziesz upieral sie przy tym ze cos nie dziala, szukal pliku ktory widac znajduje sie w innym miejscu przy okazji raz-po-raz dorzucajac jakeis dziwne informacje np "na ftp go nie ma" to nie spodziewaj sie dokladnych odpowiedzi.
ftp to protokol sluzacy do transferu plikow. wytlumacz prosze jaki dla ciebie ma on zwiazek z konfigurowaniem apache'a bo pojecia nie mam o czym ty do mnie rozmawiasz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:51 |