![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem mianowicie potrzebuje stworzyć plik .xml z pomocą php lecz niestety nie udaje mi się to ;/
Chce stworzyć playliste dla odtwarzacza i musi ona być w .xml Mam taki kod:
Z tego co wyczytałem w necie to to powinno utworzyć mi plik .xml Jednak tego nie robi ;/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1. Włącz raportowanie błędów (ini_set - error_reporting:on, error_reporting -1). 2. Zobacz sobie jaka jest pełna ścieżka: realpath 3. Do generowania XMLa masz DOMDocument 4. Czemu niby CHMOD miałby nie obowiązywać na "localhostcie"? Przecież to podstawowy element systemów *nixowych. 1. Mam włączone raportowanie błędów 2. Ścieżka jest poprawna 3. Nie znam tej funkcji a w manualu było opisane wykorzystanie z użyciem programowania obiektowego a tego jeszcze nie umiem. 4. Nigdy nie musiałem ustawiać chmodów w skryptach w których musiałem ustawiać na innych serwerach. Cytat A może walnij headers wcześniej wskazujący, że to co wypluwasz jest poprawnym plikiem XML? Próbowałem i niestety nic to nie daje a nawet bierze całą stronę jako xml |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 22:13 |