![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
O telewizorze chyba tematu nie było (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Budżet:nie wiecej niz 2000zł Dla kogo: dla mnie, czyli dla totalnego laika. wymiary: zwykły telewizor do postawienia na regale. Zadne kobyły xdziesiąt cali. rodzaj: nie mam zielonego pojecia... plazma? lcd? dioda? Który lepszy firma: również nie wiem Zeby działał, się nie psuł, i żeby dało się na nim oglądać. Miło by było jakby jeszcze nie siorbał prądu jak świnia (słyszał jednak ze teraz tylko siorbią, no chyba ze z kontaktu się wtyczke wyjmie :/ ) Co polecacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
"Gdzieś w szafach, o ile nie wywaliłem mam ponad 10 stronnicową A4 dokumentacje, nad rożnicami LCD vs Plazma, wszystko sprawdzałem osobiście. Spędziłem na tym sporo mojego czasu." I to oznacza, że jesteś praktykiem? No chyba, że posiadasz zarówno plazmę jak i LCD. Co nie zmiania faktu, iż większość argumentów za/przeciw LCD czy Plazma bazuje na osobistych odczuciach i potrzebach. W tym temacie nie ma prawd absolutnych.Jak już próbujesz tak na siłę zabłysnąć to czytaj wszystko ;] W tym temacie błyszczysz tylko Ty i Twoje "plazma, plazma, plazma". Nie ważne jaki ktoś ma budżet, nie ważne jakie potrzeby - ważne, ze plazma. edit: Już któryś raz zauważam na tym forum, że jeżeli ktoś ma inne zdanie niż wy, to zbieracie się w kilka osób i próbujecie narzucić swoje zdanie i zrobić wszystko by ktoś zmienił poglądy. Zresztą jestem do tego przyzwyczajony. Normalka. Polska, chrześcijanie. W tym temacie jedna osoba nazywa ludzi preferujących LCD nad Plazmę głupimi. Byłeś to Ty, a teraz udajesz męczennika. -W razie wad fabrycznych obowiązuje gwarancja. Tylko jak udowodnić, że rysa to nie wynik Twojego działania, tylko "już była"... Poza tym, po co jeździć wkoło ze sprzętem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:08 |