![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam następujący problem, rozwijane menu które w pliku html działa bez problemu w pliku php przestało się rozwijać. Tzn. jest tylko pierwszy(podstawowy) poziom menu, reszta się nie wyświetla. Kombinowałem z podpięciem w inny sposób bibliotek jquery ale bez skutku, jestem zupełnie "zielony" w tym temacie. Pogooglowałem trochę i nic nie znalazłem. Bardzo proszę o jakieś wskazówki. Załączam kod pliku php, plik styli i js pomijam bo jak już wspominałem pod html działa.
Ten post edytował ifrit 25.11.2010, 22:52:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jquery bardzo prosto ten efekt zaimplementujesz.
Wystarczy użyć slideToggle funkcji rozwijającej i na odwrót (samo wykrywa czy element jest lub go nie ma). Do tego funkcja next która sprawi że funkcja slideToggle zadziała na "następnym" elemencie <ul> (nie trzeba na sztywno nadawać name czy id dla każdego submenu). Spróbuj coś napisać samemu. To praktycznie z 3 linijki kodu. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:54 |