![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
O telewizorze chyba tematu nie było (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Budżet:nie wiecej niz 2000zł Dla kogo: dla mnie, czyli dla totalnego laika. wymiary: zwykły telewizor do postawienia na regale. Zadne kobyły xdziesiąt cali. rodzaj: nie mam zielonego pojecia... plazma? lcd? dioda? Który lepszy firma: również nie wiem Zeby działał, się nie psuł, i żeby dało się na nim oglądać. Miło by było jakby jeszcze nie siorbał prądu jak świnia (słyszał jednak ze teraz tylko siorbią, no chyba ze z kontaktu się wtyczke wyjmie :/ ) Co polecacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 13 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś 2-3 lata temu pomagałem ojcu kupić telewizor, głównymi wymaganiami były małe zużycie energii, rozmiar taki żeby zmieścił się pod zabudowę, niska cena ok. 1500zł oraz miejsce produkcji. Wybór padł na jeden z modeli sharp, na tamten czas miał jedno z niższego zapotrzebowania na energię, produkcja made in japan. Jak będę sprawdzę jaki to model. Obraz HD Ready, do oglądania tv, czasami jakiegoś filmu wystarcza. Rozwój technologii jest tak szybki, że nie ma co się pchać w jakieś niewyobrażalne koszta. Co do samsungów na tamten okres były prądo żerne.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:37 |