![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam zainstalowany pakiet: Adobe CS5 Master Collection. Nigdy jeszcze nie używałem tych programów. Chciałbym używać ich do tworzenia stron internetowych. Podalibyście mi jakieś napisane łatwym, polskim językiem, podstawowe tutoriale? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
ten pakiet zawiera program dremrever który służy do pisania różnego kodu jest bardzo efektywny (kodu pod strony) Mógłbyś wyjaśnić na czym polega efektywność dreamwavera?ale aby osadzić właściwie kod musisz znać html i css + java a aby dostać funkcjonalność w tworzeniu CMS także php Bzdury, od kiedy osoba korzystająca z CMS musi znać php? Pomijam kwestie "javy"...Czym zajmuje się Tata że kupił ten pakiet chyba jest programistą więc czemu nie zapytasz jego? Na pewno jest programistą! Bo podstawą bycia programistą jest posiadanie pakietu Adobe!Podsumowując: impro, proponuję zachować swoje złote myśli dla siebie i nie wprowadzać w błąd innych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 05:20 |