![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam zainstalowany pakiet: Adobe CS5 Master Collection. Nigdy jeszcze nie używałem tych programów. Chciałbym używać ich do tworzenia stron internetowych. Podalibyście mi jakieś napisane łatwym, polskim językiem, podstawowe tutoriale? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 3 Dołączył: 21.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli ci pomogłem daj mi plusa jeśli nie pytaj dalej moje gg to 1634814
pisanie stron to znajomość kodu a nie programu choć znajomość tych programów też jest wskazana programami z serii adobe zajmuje się miedzy innymi eduweb.pl nie polecam i koda ani strefy kursów jeśli chodzi o szybką naukę photoshopa to tutoria jest dla mnie najlepsza w zasadzie nie znam lepszego sposobu kursy znacznie lepsze od lynda a tak właśnie są kursy jeszcze lynda.com książki używam jako zbiorów wiedzy swego rodzaju specyfikacji ten pakiet zawiera program dremrever który służy do pisania różnego kodu jest bardzo efektywny (kodu pod strony) czy znasz html i css (ewentualnie + javascript i PHP do php bazy danych)? drugim wartym polecenia będzie flash i flash bulider z tego drugiego nie korzystałem bo jestem lama ale aby osadzić właściwie kod musisz znać html i css + java a aby dostać funkcjonalność w tworzeniu CMS także php jest coś jeszcze do pisania stron... są dwa pomniejsze programy ale pisanie stron to programowanie więc nie o obsługę programu tyczy się sprawa ale o to programowanie Czym zajmuje się Tata że kupił ten pakiet chyba jest programistą więc czemu nie zapytasz jego? przypominam o plusie p.s. jeśli chodzi o obsługę tych programów znam też parę innych sposobów i wiem gdzie można szukać w szarej strefie materiałów ja oczywiście zakupiłem bo były tak dobre że warto było Ten post edytował impro 22.11.2010, 17:45:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 01:42 |