![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam zainstalowany pakiet: Adobe CS5 Master Collection. Nigdy jeszcze nie używałem tych programów. Chciałbym używać ich do tworzenia stron internetowych. Podalibyście mi jakieś napisane łatwym, polskim językiem, podstawowe tutoriale? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie ma angielskiego dla dorosłych i dla dzieci. Albo umiesz angielski albo nie. Ja angielskiego nie znam bardzo dobrze aczkolwiek dokumentacje techniczne czytam dość swobodnie. Natomiast tutoriale często zawierają bardzo dużo obrazków, które wszystko wyjaśniają. Projektowania stron nie da się "tak o" nauczyć. Masz do tego talent albo nie. Nabrałeś gustu, smaku, przesiąkłeś informacjami z dziedziny "co jest modne" albo nie.
Podstawowe, rzeczy typu jak zrobić gradient są wszędzie. Kiedyś czytałem http://graffik.pl/ Poza tym używanie tych wszystkich programów wymaga ogromnej wiedzy, której polacy w większości nie mają (albo są za granicą i piszą po angielsku). Więc im szybciej będziesz uczył się angielskiego wraz z google translate, tym lepiej dla Ciebie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 08:24 |