![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam zainstalowany pakiet: Adobe CS5 Master Collection. Nigdy jeszcze nie używałem tych programów. Chciałbym używać ich do tworzenia stron internetowych. Podalibyście mi jakieś napisane łatwym, polskim językiem, podstawowe tutoriale? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Żalisz się czy chwalisz z tym wiekiem? Pakiet Adobe to spory wydatek (chyba, że masz zamiar uczyć się przez bodajże 30 dni), więc pewnie nie będzie problemem uzbierać na kurs z np. lynda.com* - angielski nie powinien stanowić problemu, bo są to tutoriale video. Na stronie masz wyszukiwarkę po oprogramowaniu, tematyce itd. Z angielskich (i łatwych do garnięcia) to np. psd tuts.
Z polskich pozostaje mi polecić hasło "Photoshop + tutoriale" w google. To, czy tematyka Ci odpowiada i czy są dostatecznie "łatwe" pozostawię Twojej ocenie. Osobiście nie trafiłam nigdy na dobry, polski portal z sensownymi tutorialami. Przyznam też, że nigdy nie były mi tak bardzo potrzebne, żeby przeczesywać całą "polską" stronę Internetu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . (*)Kursy od podstaw, dla laików. @UP: To może zamiast Photoshopem, wypadałoby zająć się językiem ojczystym? Trudniejsze wyrazy (o ile takowe w tutorialach występują) możesz sprawdzić w słownikach. Ten post edytował Daiquiri 22.11.2010, 14:21:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 08:47 |