![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 13 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym poznać wasze opinie na temat odbywania praktyk bezpłatnych. Mieszka w mieście ok. 150 tyś mieszkańców, w którym są dwie firmy zajmujące się webdeveloperką. Każda z tych firm wymaga znajomości jednego frameworka, js, jq. Zdaję sobie sprawę, że nie mam z czym na razie startować na stanowisko programisty, ponieważ znam tylko php i mysql.
Więc nasuwa mi się pytanie, czy gdyby udało mi się zorganizować takie praktyki to będzie to brane w przyszłości pod uwagę jako doświadczenie zawodowe. Jak wygląda odbywanie takich praktyk i czy w firmach później istnieje możliwość zatrudnienia? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 13 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O C# też myślałem, ale najpierw muszę być dobrym w jednym, żeby zająć się drugim. Odnośnie Python-a kolega z roku mi bardzo polecał i też rozważam jego naukę, ale wszystko po kolei. Rozumiem, że nie można zatrzymać się na pewnym poziomie, tylko trzeba ciągle w siebie inwestować. Jednak wszystko ma swoją kolejność. Cenię sobie Twoją opinię i dziękuję za wskazówkę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O C# też myślałem, ale najpierw muszę być dobrym w jednym, żeby zająć się drugim. Jeżeli znasz podstawy jednego języka to bardzo łatwo przyjdzie Ci nauka kolejnych. Jeżeli język nie przypadnie Ci do gustu (źle będzie Ci się programowało) to nie bierz się za dalszą naukę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:12 |