![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 27 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć mam taki kod:
Wszystko pięknie działa po zalogowaniu pokazuje mi co innego dla użytkownika a co innego dla gościa, ale jak zrobić aby były trzy warianty czyli. 1. user ze statusem 0 2. admin ze statusem 1 3. gosc Każdy widzi co innego. Tutaj fragment kodu odpowiedzialnego za logowanie
Mógłbym na końcu kodu odpowiedzialnego dać if, który by odróżniał admina od usera a następnie przenosił admina do strony admin/index.php a usera jedynie do index.php ale jednak wolałbym aby obydwoje przechodzi do index.php i każdy widział co innego. Jeszcze mam drugie pytanie jak zrobić link z dwoma zmiennymi czyli index.php?site=profil=login Ten post edytował daros17 16.11.2010, 23:59:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w PHP da sie robic praktycznie wszystko co wymyslisz ... trzeba tylko znalezc sposob...
co do Twojego problemu to albo nie doczytales tego co napisalem albo niezbyt jasno sie wyrazilem, albo kompletnie Cie nie zrozumialem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ja bym to zrobil tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 16:36 |