![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Napisałem sobie księgę gości wraz ze stronnicowaniem i chciałbym się dowiedzieć, czy jest zrobiona w miarę dobrze, czy czegoś brakuje, ewentualnie jest do poprawki.
Od razu mam pytanie, co mam zrobić aby wpisy na stronie były wyświetlane od razu, a nie po kliknięciu dopiero na którąś podstronę (czyli na index.php a nie index.php?strona=1)? index.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebne, ponieważ na razie uczę się, testuje i usuwam czasem tą bazę, albo może ktoś będzie chciał sobie to wykorzystać na stronie to wystarczy tylko wkleić i nie trzeba nic modyfikować oprócz połączenia z MySql.
Dodałem jeszcze linijkę, a właściwie to zmieniłem Dodałem także wyświetlanie wszystkich błędów i tu mam problem ponieważ wyrzuca mi "Notice: Undefined index: imie in c:\usr\krasnal\www\1\index.php on line 24" gdzie ta linia to $imie = $_POST['imie']; podobnie jest z resztą przypisać z formularza, powie ktoś coś na temat tego błedu? ------------ Problem z błędami rozwiązałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chodziło o to że pod każdą zmienną podstawiam wartość, która może nie istnieć i wywala mi błędy, ale już naprawiłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował kamil_lk 16.11.2010, 23:12:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 05:53 |