![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, przedszkolak potrzebujemy pomocy.
Poróbowałem na innym forum ale w końcu się poddałem dlatego teraz bezpośrednio do zawodowców. Oto fragment kodu
Mój problem, dla mnie ogromny polega na tym że po wysłaniu wiadomości chciałbym aby strona przeładowała się automatycznie na inny adres pod którym podziękuje za wysłanie wiadomości itp itp. Na ten moment strona wyświetla podziękowanie za wysłanie wiadomości gdzieś w stronie, poprostu wrzucone bez ładu i za każdym razem jak odświeżam stronę to wysyła kolejnego maila. Czy obejdzie się to bez Javy? Czy mogę dwa razy użyć header? Generalnie bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego przedkoszkolakowego problemu. Z góry dzięki za wasz czas. Pozdrawiam J |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Dzięki za wasze odpowiedzi.... (tak na marginesie to jak dobrze że nie pamiętam jak to było być przedszkolakiem bo... bo zupełnie nie rozumiem o czym do mnie mówicie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) A poważnie to: - nie chce ograniczać nikomu czasu przebywania na stronie (wielu moich znajomych potrzebuje czasu aby napisać kilka słów na klawiaturce) - specjalnie ograniczać wysyłania kolejnej wiadomości. To strona dla skoczków którzy potrzebują szybkiej możliwości skontaktowania się ze mną, jak najprościej się da. Z całym szacunkiem i uznaniem do waszych umiejętności - tutaj nikt nie będzie usiłował czegoś obejść - poprostu chciałem po wysłaniu wiadomości przejść na konkretny adres. Czy jak przedszkolak się uśmiechnie to dostanie jakiegoś ew. gotowca albo naprowadzicie mnie b. czytelnie co mam gdzie zrobić. Ja wiem że takich jak ja kopie się w (...) ale b.proszę o pomoc. Z góry dzięki J |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 02:26 |