![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 8.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Udało mi się stworzyć coś takiego:
Formularz: Nick, Data, Komentarz - DANE z formularza sa wysylane do bazy danych - I TO DZIALA (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nastepnie chce umiescic dane z bazy danych na stronie i to tez działa ale: Za kazdym razem jak otwieram strone lub ODSWIEZAM to puste dane wchodza automatycznie do bazy a co za tym idzie - puste dane pojawiaja sie na stronie. Jak to naprawic ? dodajkomentarz.php
komentarze.php
Ten post edytował Ideal 15.11.2010, 14:29:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 317 Pomógł: 58 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wtedy mi pokazuje od najstarszego do najmlodszego a jak zrobic odwrotnie ? LUB chcialbym dodac nowa kolumne do mojej tabeli np o nazwie ID zeby automatycznie sie numerowaly rekordy czyli: nowy rekord = kolejny numer ... wtedy moge zrobic ORDER BY ID (no chyba ze znow mi pokaze od pierwszego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) No ale tak czy inaczej potrzebuje wiedziec jak to zrobic (i to i to) Nie masz wrażenia, że troszeczkę przeginasz? To jest dział "Przedszkole", ale nie "Żłobek". To o co pytasz było wałkowane w necie na sto tysięcy milionów różnych sposobów. Edit: No dobra, żeby nie było że jestem taki zły: poszukaj w google "mysql autoincrement". Ten post edytował luck 15.11.2010, 19:23:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:17 |