Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [HTML][MySQL]MySQL + WWW
divril

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszystkich serdecznie.

Nie do konca wiem gdzie zalozyc swoj temat, gdyz podobnego nigdzie nie znalazlem, ale sadze ze forum poczatkujacych bedzie najodpowiedniejsze.

Moj problem wyglada nastepujaco:

Mam przygotowana strone internetowa na sklep internetowy, dostepna pod adresem tisklep.za.pl

I tu zaczynaja sie schody: Jesli dobrze mysle, to informacje o produktach, koszyku i uzytkownikach powinny byc przechowywane w bazie danych w tabelach.

Jak sie zabrac za podlaczenie takiej bazy danych, jesli bym ją już zalożył?

Wszelkie wskazowki beda dla mnie pomocne

Prosze za wyrozumialosc dla nooba na forum;)

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
CuteOne

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat
1. Działa, wiec mnie satysfakcjonuje.

Nie rozumiem Twoich postów, nie wnoszą niczego do tematu, jak sie nudzisz to idz na spacer, jesli nie masz czegos NA TEMAT do dodania.
zaznaczylem na poczatku ze zaczynam przygode z php i staram sie jak najdokladniej opisac co robie.

PS: Koszyk w php robie na zasadzie zupelnie bezsensownej i niezyciowej, niemajacej prawa bytu. Kazdy produkt (a jest ich de facto chyba 10) zajmuje mi sporo linijek kodu zeby mial sens, gdzies wczesniej chyba wrzucilem kawalek kodu.

1. już ktoś odpowiedział na ten śmieszny argument

2. z tego co zauważyłem nie napisałeś, że ma być "taki a taki-nie używający tego i tego [mam na myśli elementy dynamiczne]" więc nie dziw się reakcjom innych na twoje pytania.

3. udowodniłeś, że o PHP i HTML wiesz tyle co moja babcia a mimo to próbujesz nam udowodnić, że jesteś już pro bo opanowałeś podstawy, których de facto nawet nie liznąłeś

ale jedno muszę ci przyznać.. z tobą, można prowadzić tylko jałowe dyskusje
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:53