![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema mam taki problem:
ucze sie php i chcialem zrobic tak aby strony wczytywaly sie po index.php?viewsXXX (gdzie XXX to np kontakt) oto moj kod php index.php
robie to z kursu video ale malo na nim widac i nie wiem co robie zle ;/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko ze mi chodzilo o to zeby podmienilo mi plik index.php ktory mam w folderze /all/ na kontakt.php ktory tez mam w folderze all nie moglbys poprawic tamtego skryptu tak zeby to jakos chodzilo (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) bo u tego goscia na filmiku wszystko ladnie chodzi... u niego np jak wpisze ..../index.php?viewskontakt a nie ma tego pliku to mu sie wyswietla blad ze go nie ma utworzonego a jak go utworzyl to mu podmienilo plik index.php z plikiem kontakt.php u mnie jak wpisze np .../index.php?viewkontakt a mam utworzony ten plik to i tak zostaje w index.php i nie wyswietla zadnego bledu http://www.youtube.com/user/sever3d#p/u/5/h5iffmGaoBQ link do kursu jakby co
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 16:18 |