![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Prosił bym o podpowiedzi co zrobić by zapytanie do bazy danych zostało wykonane dopiero po upływie np 10 sekund od załadowania się strony? Ten post edytował bubusek 10.11.2010, 20:09:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak ale ze mnie gapa (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif)
Wywoływałem ciągle tak: nazwa_pliku.php?aaa=cosDoPrzekazania dlatego mi nie działało, już pozmieniałem i teraz działa wszystko ładnie i zbędnego alerta też sobie wyłączyłem. Na koniec jeszcze tylko pytanie co do:
Jak sprawdziłem by wszystko działało ten kod musi się być na stronie. Ale teraz tak. Odnosi się on do kodu który nie znajduje się na mojej stronie wiec czy to jest tylko przykład który trzeba sobie zapisać na swoim serwerze i ustawić adres swój czy można korzystać z niego w takiej formie (jak by nie było wykorzystuje wtedy za każdym załadowaniem strony nie swój transfer a przy dużym ruchu to nie małe ilości)? Jeśli jednak trzeba go zgrać u siebie to czy rzeczywiście wszystko co w nim jest, jest potrzebne czy można go uszczuplić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 21:12 |