|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
zgodnie z zasadą że jeden obraz wart jest 1000 słów - zapraszam do testowania cms-a Concrete5. Darmowy hosting Concrete5 Według mnie jest rewelacyjny - przetestowałem przez kilka lat różne systemy zarządzania treścią - ale dopiero tutaj mam swobodę, wolność nieszablonowość. I wszystko co potrzeba "zwykłej" stronie zaraz po instalcji. Pozdrawiam i czekam na merytoryczne komentarze. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%)
|
Duży minus za brak demo, nie każdy chce się od razu rejestrować. Nie lubię systemów które nie mogą znaleźć się u mnie na serwerze, więc to rozwiązanie nie jest dla mnie. Grafiku w ui nie przyciąga do użytkowania (wg mnie nie jest ładna), ale całość jest dość intuicyjna i za to plus. Wiem, że grafika w systemie CMS to rzecz drugorzędna, ale potrafi przyciągać i zachęcać do wyboru akurat twojego rozwiązania. Mimo wszystko preferuję minimalizm, a ten system kłóci się z moją wizją (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
darekg Concrete5 9.11.2010, 10:14:13
darekg Jwest - dzięki za komentarz. Hmm nie tworzyłem dem... 12.11.2010, 10:30:25 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 07:50 |