![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam zmartwienie otóż jestem pod koniec robienia strony i teraz chciałem zrobić menu i problem tkwi w tym, że
nie wiem jak zrobić żeby jak klikne w guzki w menu to mają się wyświetlić trzy jakby podopcje do wyboru w sensie jakby wysunąć? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki czadus naprawde się przydało duzo sie nauczyłem z rego jquery ale nadal mam problem bo niby wszystko zrobiłem dobrze ale mam mniejwiecej taki efekt:
![]() kod jquery i css jest taki sam jak na tej stronie:http://www.noupe.com/tutorial/drop-down-menu-jquery-css.html Teraz mam innym problem starałem się zrozumieć jquery ale nie chce działaćw nim ajax probowałem dwoch metod $("#glowa").click( function() { $("#Tresc").ajax({ type: "POST", url: "Glowna.php", dataType: "script" }); #glowa to jest id jakie dodałem od a href ale nie działa. function doRequest(){ var page = $.ajax({url: "Galeria.html", type: "POST", success: function(html){ $("#Tresc").append(html) } }); Tylko w drugiej nie moge dodac zdarzenia onclick do hrefa bo niedziała. Ten post edytował benq20 10.11.2010, 21:37:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:53 |