![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
chodzi mi o zrobienie linku do zawartości tabeli w bazie. Czyli na jakiejś tam stronie mam wyświetlone 3 z 8 kolumn z danego rekordu. I chodzi mi o zrobienie BUTTONA coś w stylu "SZCZEGÓŁY" po kliknięciu którego odpali się strona z pełną zawartością danego wpisu w tabeli, czyli 8 pól z 8 danego rekordu. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuej bardzo , poradzilem sobie. Ponizej kod , moze sie komus przyda. Dziekuje za pomoc wszystkim
Kod echo "<td><a href=detailsbook.php?id=$r[id_ksiazka]>KLIK</a></td>"; Kod <?php
$connection = @mysql_connect('********', '******', '**********') or die('Brak połączenia z serwerem MySQL.<br />Bł¹d: '.mysql_error()); $db = @mysql_select_db('meblepulawy_5', $connection) or die('Nie mogę połączyć się z bazą danych<br />Bł¹d: '.mysql_error()); if(isset($_GET['id'])) { $id=$_GET['id']; $wynik = mysql_query("SELECT * FROM books WHERE id_ksiazka='$id'") or die ('Błąś zapytania'); if(mysql_num_rows($wynik) > 0) { echo "<table bgcolor=#ffffff border=1 id=tabela algin=center rules=groups cellpadding=1 width=798>"; echo "<rowgroup span=1>"; echo "<row span=1 valign=top/>"; echo "</rowgroup>"; echo "<rowgroup span=1>"; echo "<row valign=bottom />"; echo "<row />"; echo "</rowgroup>"; echo "<tr>"; echo "<td class=helpHed><b>Tytul</b></td>"; echo "<td class=helpHed><b>Autor</b></td>"; echo "<td class=helpHed><b>Wydawnictwo</b></td>"; echo "<td class=helpHed><b>Rok wydania</b></td>"; echo "<td class=helpHed><b>Szkola</b></td>"; echo "<td class=helpHed><b>Klasa</b></td>"; echo "<td class=helpHed></td>"; echo "</tr>"; while($r = mysql_fetch_assoc($wynik)) { echo "<tr>"; echo "<rowgroup>"; echo "<td id=wiersz>".$r['tytul']."</td>"; echo "<td id=wiersz>".$r['autor']."</td>"; echo "<td id=wiersz>".$r['wydawnictwo']."</td>"; echo "<td id=wiersz>".$r['rokwydania']."</td>"; echo "<td id=wiersz>".$r['szkola']."</td>"; echo "<td id=wiersz>".$r['klasa']."</td>"; echo "</rowgroup>"; echo "</tr>"; } echo "</table>"; } } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 06:02 |