![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Może mi ktoś powiedzieć co jest fajnego w iPhone? Bawię się tym ustrojstwem od kilku godzin i w czym niby to jest lepsze od noki czy androida? Kosztuje to nie wiadomo ile a nic nie wnosi nowego...
minusy: - działa mulasto - nie idzie tego podlączyc do kompa jako zwykly usb. Trza uzywac iTunes a że ja mam linuxa.... - i ogólnie minus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A taka nokia i jest dotykowa, i idzie podłączyc normalnie przez USB i ma wszystko co trzeba. Czy coś przeoczyłem przy iPhone? Jest coś co czyni ten telefon wyjątkowym? ps: może napiszę jeszcze do czego zmierzam: Ano dostałem iPhone. Na dniach będę brał abonament w play i mogę wziąść droższy z telefonem lub tańszy bez. Telefon to HTC z androidem no i się zastanawiam czy ten telefon mi potrzebny skoro mam iPhone. Jednak bawię się tym iPhonem i jest beznadziejny... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja się bawiłem iPhone 3G, sam mam iPod 32Gb - powiem jedno - Apple <3 Nie wiem jaka intencja przemawia za tą emotką z Twojej strony, ja osobiście traktuję to jak wypięcie d**y na kogoś/coś. iPhone jest fajną zabawką i jest innowacyjny, działa bez zarzutów - ma masę programów, które kosztują krocie - coś za coś. (...) W czym takim iPhone jest innowacyjny, pytam na poważnie, bo nie mam. Na każdy tel są darmowe i płatne aplikacje, z tym, że na takiego Androida jest więcej tych pierwszych. Darmowe programy są do ****. Jest multum darmowych aplikacji, os'ów które nie są do gwiazdek, nie wiem jak to jest z tymi na iPhona, może programiści myślą, że skoro ktoś wydał tyle kasy na telefon, który bez rozszerzeń, kombinacji nie ma podstawowych funkcjonalności, to wydadzą też na program. Nie wiem. Nie da się podpiąć do PC ? Jailbreak + Cydia + OpenSSH i wszystko działa. Po dograniu Cydia ma się nijako Debiana - nie wiem dlaczego miałby być problem z wgraniem Apache / PHP (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niema Flash - Jailbreak i jest Flash - to samo z SMS, MMS, filmami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A no właśnie da się, ale trzeba robić to na około. Czy to tak ciężko dla twórców zrozumieć, że w XXI wieku, w dobie smartfonów użytkownik chciałby zrobić zdjęcie i wysłać je mms'em, albo zgrać na pc przez kabel, wgrać na telefon nowo zrobiony przez siebie podkład żeby pod blokiem kolega raper mógł do niego zarymować? To że nie da się "normalnie" wgrywać MP3 jest dobre - zmniejsza piractwo. MP3 !== piractwo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:12 |