![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Może mi ktoś powiedzieć co jest fajnego w iPhone? Bawię się tym ustrojstwem od kilku godzin i w czym niby to jest lepsze od noki czy androida? Kosztuje to nie wiadomo ile a nic nie wnosi nowego...
minusy: - działa mulasto - nie idzie tego podlączyc do kompa jako zwykly usb. Trza uzywac iTunes a że ja mam linuxa.... - i ogólnie minus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A taka nokia i jest dotykowa, i idzie podłączyc normalnie przez USB i ma wszystko co trzeba. Czy coś przeoczyłem przy iPhone? Jest coś co czyni ten telefon wyjątkowym? ps: może napiszę jeszcze do czego zmierzam: Ano dostałem iPhone. Na dniach będę brał abonament w play i mogę wziąść droższy z telefonem lub tańszy bez. Telefon to HTC z androidem no i się zastanawiam czy ten telefon mi potrzebny skoro mam iPhone. Jednak bawię się tym iPhonem i jest beznadziejny... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O jak miło poczytać, że na forum mamy grono inteligentnych ludzi.
Ostatnio czytałem 2 doniesienia prasowe, które razem tworzą ciekawy obraz. Pierwsze to informacja o tym ile producenci głównych marek telefonów komórkowych na nich zarabiają względem kosztów wytworzenia. Drugi to nakłady na reklamę. Jak się nie trudno domyślić, Apple zarabia najwięcej względem kosztu wytworzenia urządzenia, dzięki temu może wydać najwięcej na PR, co się przekłada na rzesze fanboy'ów. http://www.windowshosting.pl/iPhone..ciekawa.rozmowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 05:33 |