![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydzielone z: http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=803748 - DeyV
------------------------ nie mam jak zainstalowac, na płycie mam live bez żadnego serwera nic, a jak chce cos instalowac typu serwer etc to chce już zainstalowanego systemu PS. nie ma co juz kombinowac, pozostawię starą wersję co wysłałem juz jakis czas temu z tą moją funkcją, która w językach kompilowanych na pewno działałaby szybciej, ale php jest interpretowany i tutaj z tym jest różnie :/ Już jest północ to można pisać o zadaniach ![]() Ten post edytował DeyV 4.11.2010, 08:55:00 -------------------- :]
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra, ale to byl chyba najjasniej i najprecyzyjniej opisany punk regulaminu
![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
No dobra, ale to byl chyba najjasniej i najprecyzyjniej opisany punk regulaminu ![]() Może i było to dość jasno i wyraźnie napisane, ale ja (jak i ponoć całkiem sporo osó ![]() Poza tym w poście informującym o konkursie DeyV napisał: Cytat Jeśli macie jakieś pytania lub sugestie -piszcie śmiało Pytań było kilka i na żadne (ze związanych z postawionym zadaniem) nie uzyskaliśmy odpowiedzi. Jeśli więc z założenia miało to wyglądać "macie i główkujcie" to informacja o możliwości zadawania pytań była zbędna. Może jestem rozgoryczony swoim przypadkiem i się czepiam, ale mogłoby to wyglądać nieco lepiej... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jakby na konkursie matematycznym podkreślić wynik końcowy, a nie napisać "Odp: Wynik to X". no to jest akurat złe porównanie, bo na większości konkursów (przynajmniej tak było w podstawówce i gimnazjum) trzeba było udzielić pełnej odpowiedzi słownej ![]() ale popieram ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:35 |