![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Może mi ktoś powiedzieć co jest fajnego w iPhone? Bawię się tym ustrojstwem od kilku godzin i w czym niby to jest lepsze od noki czy androida? Kosztuje to nie wiadomo ile a nic nie wnosi nowego...
minusy: - działa mulasto - nie idzie tego podlączyc do kompa jako zwykly usb. Trza uzywac iTunes a że ja mam linuxa.... - i ogólnie minus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A taka nokia i jest dotykowa, i idzie podłączyc normalnie przez USB i ma wszystko co trzeba. Czy coś przeoczyłem przy iPhone? Jest coś co czyni ten telefon wyjątkowym? ps: może napiszę jeszcze do czego zmierzam: Ano dostałem iPhone. Na dniach będę brał abonament w play i mogę wziąść droższy z telefonem lub tańszy bez. Telefon to HTC z androidem no i się zastanawiam czy ten telefon mi potrzebny skoro mam iPhone. Jednak bawię się tym iPhonem i jest beznadziejny... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tylko HTC Desire, najlepiej ten nowiutki z analogową klawiaturę.
iPhone może i fajny jest, ale do HTC przestał się umywać właśnie gdy pojawił się Desire, Sam przymierzałem, się do tego telefonu - właściwie to była tylko kwestia podjęcia decyzji i wyjścia ze sklepu z tym cackiem. Ponieważ jednak mam dość racjonalne podejście do kwestii elektroniki, nie kupiłem, bo uświadomiłem sobie, że jest to rzecz całkowicie mi zbędna. Co do samej technologi to jednak nie ma żadnych wątpliwości, że ten model HTC bije iPhona pod każdym sensownym względem. Czytałem i oglądałem wiele porównań, filmików, czytałem opinie i osobiście macałem oba telefony. Weekend się zaczął, a jak wiadomo, weekend bez flejma jest weekendem straconym (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 14:47 |