![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki problem. Robię panel administracyjny Backend do jednej strony i zrobiłem prosty system aktualności ale mam problem żeby w formularzu który wygląda tak :
próbuje go stroszke dostroić
i mam problem jak nastawić by pole autor_id przybierało id zalogowanego administratora jednym słowem jak w pliku AktualnosciForm dobrać się do sfUser, by ustawić setDefault('autor_id', ![]() ![]() Pomóżcie ! -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedź masz wyżej. akurat edytowałeś jak ja odpisałem ![]() no dobra postanowiłęm zrobić to jednak w akcji w backendzie ale i tak nie znajduje mi mojej funkcji do odczytania ID robie tak :
OK mój bład bo funkcji nie wkleiłem do myUser w backendzie ![]() Ten post edytował Gribo 4.11.2010, 11:29:55 -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:53 |