![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję jakichś wskazówek lub gotowych przykładów jak zrobić aplikację webową do obsługi przesyłania, usuwania i zmiany nazw plików na serwerze czyli ogólnie coś takiego jak total commander czy filezilla, ale w wersji na przeglądarkę. Ktoś może polecić jakieś strony ze wskazówkami?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat No dobra, a jak zrobić, żebym miał powiedzmy w jednym okienku listę folderów z dysku lokalnego Tylko Java. Zapomnij o JS-ie, we Flashu też chyba ograniczone uprawnienia (chyba że działa jako aplikacja AIR). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko Java. Zapomnij o JS-ie, we Flashu też chyba ograniczone uprawnienia (chyba że działa jako aplikacja AIR). 1. A już chciałem napisać ... net2ftp - js or flash - do wyboru 2. Flash - czy ja wiem, na powyższym dobrze się prezentuje Link: http://net2ftp.com/ PS. Zobacz jak to działa, jak wygląda kod (trochę namieszany), ale całkiem zacny skrypcik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 03:29 |