![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Zbieram na swój pierwszy samochód. Mam już 500zł a muszę uzbierać jeszcze 3000zł, czy będzie tak hojny i dołoży mi do niego? Wszelką pomoc przyjmę. Może macie również jakieś zlecenia lub inne ciekawe oferty pracy zdalnej. Chętnie wszystkiego się podejmę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słuchajcie bo nie chcę tworzyć nowego wątku, polećcie mi jakomś ksiąszke do nauki phpa. A jak już piszę to najlepiej jak byście mi mogli podsunąć czy lepiej iść do LO czy od razu na studja bo muj kolega tak zrobił.
A odnośnie tematu to ja mogem ci zlecić zrobienie sklepu dla mojej mamy, prowadzi ona ważywniak i myśle że mogla by udeżyć do sieci, tylko niewiem ile coś takiego może kosztować więc czy ktoś pomogł by mi taakie coś wycenić? Wiesz bo chce ci pomóc ale niechciał bym przepłacić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słuchajcie bo nie chcę tworzyć nowego wątku, polećcie mi jakomś ksiąszke do nauki phpa. A jak już piszę to najlepiej jak byście mi mogli podsunąć czy lepiej iść do LO czy od razu na studja bo muj kolega tak zrobił. A odnośnie tematu to ja mogem ci zlecić zrobienie sklepu dla mojej mamy, prowadzi ona ważywniak i myśle że mogla by udeżyć do sieci, tylko niewiem ile coś takiego może kosztować więc czy ktoś pomogł by mi taakie coś wycenić? Wiesz bo chce ci pomóc ale niechciał bym przepłacić. Najpierw to wróć się do podstawówki i skontaktuj się z Panią od polskiego ![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:20 |