![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Zbieram na swój pierwszy samochód. Mam już 500zł a muszę uzbierać jeszcze 3000zł, czy będzie tak hojny i dołoży mi do niego? Wszelką pomoc przyjmę. Może macie również jakieś zlecenia lub inne ciekawe oferty pracy zdalnej. Chętnie wszystkiego się podejmę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
grille mam 2, na węgiel juz sie poświęcę i zapewnię
a co do tematu, to tak sie wydaje kupie samochod, zaplace OC i bedzie jeździł (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) niestety to g prawda... To skarbonka do dna, ja miałem budżet jak kupowałem swoj samochód to przekroczyłem go około 1,5x bo to rozrzad trzeba na start wymienic, olej, tu ktos urwał lusterko, tam sie zepsuł silniczek krokowy (niby pierdółka ale żeby go wymienić u mnie to masakra). Idzie zima, trzeba opony zmienic (jakies 2 stowki od koła za samą gume + felgi/wymiana). No i taki humorystyczny akcent, bo na zupie znalazłem (IMG:http://asset.soup.io/asset/1190/4870_35c8.jpeg) p.s. dobry rower tez do tanich nie nalezy... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:14 |