![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Postanowiłem zrobić pierwszą stronę całkowicie samemu w php. Jednak nie mogę sobie poradzić z jedną rzeczą. Doszedłem do momentu gdzie zaincludowanie pliku z parametrem za pomocą js np.
Oczywiście nie jest to możliwe ,stąd moje pytanie jak można otrzymać ten efekt w inny sposób. za pomocą metody get wybieram id z bazy mysql
Widziałem w pewnym serwisie ,że webmaster użył ramki, jadnak ja potrzebuje to w js
Za pomoc z góry dziękuje (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Pozdrawiam, jasiek65 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował jasiek65 30.10.2010, 10:59:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne potrzebna była by jakaś funkcja żeby zastąpić
Napisałem taki skrypt który wyciąga zmienne po id:
skrypt moge jedynie zaincludować za pomocą ramki. Na wielu stronach są liczniki do wstawienia na www. Wykorzystuje się do tego js właśnie ja bym chciał zaincludować mój skrypt do pliku js i aby user mógł go wstawić na swoją stronke Nie mogę włączyć global register Ten post edytował jasiek65 30.10.2010, 20:23:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 17:18 |