![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Zbieram na swój pierwszy samochód. Mam już 500zł a muszę uzbierać jeszcze 3000zł, czy będzie tak hojny i dołoży mi do niego? Wszelką pomoc przyjmę. Może macie również jakieś zlecenia lub inne ciekawe oferty pracy zdalnej. Chętnie wszystkiego się podejmę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Zmartwię Cię jeżeli uważasz, że w 3.500 zamkniesz sprawę. Dodaj do tego paliwo, OC i wstępne "naprawy" (jak już wspomniał hwao), które wyjdą po kilku dniach jeżdżenia lub od razu powie Ci o nich sprzedający. Zasadniczo nie rozumiem w czym rzecz, z tym Twoim zakupem samochodu. Oczywiście poza tym, że nie masz na niego kasy.
Ten post edytował Daiquiri 30.10.2010, 09:57:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmartwię Cię jeżeli uważasz, że w 3.500 zamkniesz sprawę. Dodaj do tego paliwo, OC i wstępne "naprawy" (jak już wspomniał hwao), które wyjdą po kilku dniach jeżdżenia lub od razu powie Ci o nich sprzedający. Zasadniczo nie rozumiem w czym rzecz, z tym Twoim zakupem samochodu. Oczywiście poza tym, że nie masz na niego kasy. nie zmartwiłeś mnie tym bo to wszystko wiem samochód nie kosztuje 3.500zl lecz 2500 zatem 1000zl na oc na paliwo bede mial ![]() co do gieldy ofert zdradzcie mi czym zachecacie potencjalnych zleceniodawcow? bo na roznych takich stronach pojawiaja sie oferty "dzieciakow" ktorzy za 50zl wykonaja "profesjonalny serwis internetowy" a ja za takie grosze nie bede czegos takiego tworzyl. moze macie dla mnie jakies zlecenia? w php moze nie jestem mistrzem, ale potrafie tworzyc optymalne serwisy internetowe, duzo lepiej wychodzi mi ciecie i kodowanie szablonow ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:54 |