![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym się upewnić jakie znaczenie ma rozszerzenie w adresie url (np. .html). W artykulach o przyjaznych linkach mozna sie dowiedziec, ze najlepiej jest stosowac .html lub w ogole nie stosowac rozszerzenia. Na swojej stronie wszystkie linki posiadają końcówki .qs (od nazwy domeny). Czy mój adres wpływa tylko na użytkowników (przyzwyczajenie itd.) czy także na roboty wyszukiwarek itp.? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak jak powiedziałem, nic mi nie wiadomo o tym by rozszerzenie miało znaczenie, a dość sporo interesowałem się tematyką SEO swego czasu.
Zresztą google już zindeksował Twoją stronę. Natomiast dołóż słowa kluczowe do urli. Ja, w pewnym serwisie, by nie męczyć się z mod-rewrite, po prostu dołożyłem do urli zmienną "subject", np: www.example.com?articleId=345&subject=blahblahTuSlowaKluczowe przy czym otwieram artykuł według articleId a na subject nie zwracam potem uwagi - ważne po prostu by słowa kluczowe były w urlu i w linkach do tego urla. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:30 |