![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a da się to jakoś wstawić w skrypt tak jak zapytanie MySQL? aby nie trzeba było nic klikać? Chodzi mi o coś takiego że dam to w skrypt i samo sie wykona. jak dałem to na czysto w skrypt to wywalił mi błąd w lini php. I czy da się aby wyświetlało zmienne w okienku $kasaup i $doswup ? Nie znam JS (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) uczę się na razie PHP tak abym mógł już pisać dobre strony bez pomocy... Nauczyłem się już co nieco. I sorka za zawracanie głowy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
dobra udało mi sie zrobić wyświetlanie automatyczne ale nie wiem teraz co zrobić aby były wyświetlane zmienne php (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pomoże ktoś? Dobra rozkiełznałem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jest już git (IMG:style_emoticons/default/yahoo.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 22:59 |