![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Hey,
zastanawiam się nad kupnej telefonu z dotykowym ekranem. Wykorzystywać go mam zamiar do internetu (czyli mile widziana możliwość wygodnego pisania maili itp.) , fotografowania może jeszcze do słuchania muzyki. +wiadomo sms i dzwonienie. Jaki telefon był by do tego najlepszy ? Co polecicie? Cena najlepiej w granicy 400-500zł Nie musi być z super graficznymi bajerami , gierkami itd. Ale jak by była możliwość abym bez większego problemu mógł na niego stworzyć własny programik to był bym szczęśliwy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dodam jeszcze że nie znam się zupełnie na telefonach więc nawet nie wiem jakich marek unikać itd. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Różnica między I5700 a I5800 to wersja Androida rzecz jasna, I5800 ma 2.1 całkiem fajnie śmiga. Nie miałem u siebie jeszcze Galaxy 3, ale pod ladą leży I5700. Przetestowałem go od a do z. Co prawda niższa wersja oprogramowania, ale też sympatyczny telefonik. Za 5 stów używany dostaniesz z pewnością. Nowy to byś musiał trafić okazję. Inne telefony nie w tym przedziale cenowym niestety, bo Wave i Galaxy S koło tysiąca stoją. Nie rozumiem fascynacji iPhonami, ale o gustach się nie dyskutuje, jeśli HTC to tylko HD2, magiczna maszyna, zbierałem zęby nie raz jak widziałem jego możliwości, ale cena jest za wysoko na dzień dzisiejszy. Jak już ktoś wcześniej napisał telefon to nie aparat fotograficzny więc nie kładź nacisku na fajny aparat, bo nie zmieścisz się w cenie. A do 5 stówek to np: LG KP500(Cookie), Sam.S5230(Avila), Sam.S5620(Monte),Sam.B3410(Delphi), Nokia 5230 - to nowe telefony, ceny rynkowe, a z używanych to te wszystkie wymienione plus np: Nokia 5530, Sam.I5700(Galaxy), Sam.I900(Omnia). To by było na tyle.
Ten post edytował tabassccoo 27.10.2010, 10:27:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:11 |