![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż, pracuję nad nową wyszukiwarką mp3 używającą serwerów wrzuta, youtube, oraz itunes. Strona będzie w 100% legalna, gdyż na moim serwerze nie znajdzie się ani jedna mp3-ka.
Problem polega na tym, że potrzebuję skryptu, który bedzię przeszukiwał serwery wrzuta.pl i wyświetlał wyniki wyszukiwania na mojej stronie. Szukam już drugi tydzień i nie mogę znaleźć. Większość wyszukiwarek mp3, które można pobrać już dawno nie działa. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po perwsze to nie jest dział otowe rozwiązania, po drugie twój serwis nie będzie legalny (polecam lekturę regulaminów). Większość wyszukiwarek wrzutowych nie dziala ponieważ (wreszcie) wrzuta zatrudniła dobrych programistów. Obecnie algorytm jest bardziej skomplikowany oraz serwery odrzucają zapytania z po za polski (a większość szukajek stoi na tanich hostach w USA I fr). Przepraszam za umieszczenie owego tematu w złym dziale. Na tym forum konto posiadam od wczoraj. A co do legalności to może zacutuje: Cytat Wszystkie te serwisy jedynie korzystają z contentu opublikowanego na wrzuta.pl - są podpięte jedynie playery oraz linki do pobrania (pliki można pobierać również bezpośrednio z serwisu wrzuta.pl). Autorzy tych www nic nie publikują ;-) A to nie piractwo. Mój serwer jest polski: Link |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:54 |