![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 8.09.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) .
Czytam książkę PHP i MySQL - Vademecum profesjonalisty, jestem na 67 stronie. Czytałem dalej o tych instrukcjach warunkowych typu - if, else itd. ale zupełnie z tego nic nie rozumiem. Autor książki źle naucza PHP ! Ta książka jest beznadziejna. Ciągnie ten sam przykład już do strony 67 i mam w przetwarzanieformualrza.php aż 130 linijek ! To jest jakieś poj... Powinien każdy temat rozpoczynać nowym przykładem. Teraz pytanie do was, jak wyglądała wasza nauka PHP ? Czytaliście książkę czy kursy internetowe ? Można się uczyć z Manuala ? Bo nie wiem jak się uczyć PHP (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Na chwilę obecną mój kod wygląda tak (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) :
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Autor książki źle naucza PHP ! Ta książka jest beznadziejna Cytat Czytałem dalej o tych instrukcjach warunkowych typu - if, else itd. ale zupełnie z tego nic nie rozumiem. Ma ktoś wycinek tej strony? Jestem bardzo ciekaw jak można być "beznadziejnym" nauczycielem, by nie można w prosty sposób przedstawić na czym polega "jeżeli to to rob to, jezeli tamto to rób tamto".
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 00:36 |