![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, próbowałem include , require_one i nie działa tzn np. zmiana dziala ale już coś takiego $row['id'] nie . Jeszcze mam problem z tym: $query_news = $db->query($query_news_temp); jak do tego dodac zeby sciagnoł z bazy wartoć np $row['id'] ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak te moduły są z cms'a i sporo już ich modyfikowałem ale z tym mam problem bo niby wszytko jest proste: dwa pliki .php lastcomments (ostatnio komentowane artykuły) oraz topnews (najwyżej oceniane artykuły), jeden generuje adres url którego nie chcę (lastcomments) a drugi(topnews) generuje dobry adres url tzn taki sam jaki ma artykuł. I teraz mój problem kiedy do pliku z lastcomments dodam
oraz wkleje kod linka z modułu topnews to zmienna się wykona ale żadna z jej wartości już nie i nie wiem dlaczego tak się dzieje ;/ Ten post edytował Rajdon 24.10.2010, 23:51:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 19:54 |