![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, próbowałem include , require_one i nie działa tzn np. zmiana dziala ale już coś takiego $row['id'] nie . Jeszcze mam problem z tym: $query_news = $db->query($query_news_temp); jak do tego dodac zeby sciagnoł z bazy wartoć np $row['id'] ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 14 Dołączył: 14.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że niejasno napisałem ale nie bardzo wiem jak mam opisać problem (IMG:style_emoticons/default/worriedsmiley.gif) Chodzi to, że z pliku lastcomments.php mam zmienić fragment:
Na
Po zmianie jednak $row['category'] ) . "/" . $row['id'] . "-" . $row['alt_name'] nie działają w tym module zato w module z którego to wyciągnołem (topnews.php) działają i teraz kto mi powie jak zrobić żeby modul last comments widział zmienne takie jak $row['id']. Załączam caly plik lastcomments.php
Zmienić $query_news_temp. I znaleźć sobie jakieś inne zajęcie, im szybciej tym lepiej. Zdrówka życzę. Napisałem, jak dodać a nie jak zmienić ! Więc jak mam to zrobić po przecinku czy jak ? PS; znaleźć sobie inne zajęcie tak ? No powiem ci że super motywujesz, byś napisał lepiej jaka książke php polecasz... (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) Ten post edytował Rajdon 24.10.2010, 22:57:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:00 |