![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym zbudować mały panel użytkownika oparty na tym prostym kodzie: formularz w pliku index: plik panel.php
Moje pytanie jest następujące, czy takie proste rozwiązanie jest bezpieczne? Czy będzie można podejrzeć jakie są dane w pliku "panel.php" Czy będzie można podejrzeć jaki plik jest includowany? Ten post edytował eizomaster 22.10.2010, 20:35:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całe to zamieszanie z formularzem jest tylko po to, aby wyświetlić każdemu klientowi jego stronę informacyjną,
na której miałby swoje nazwisko i datę wygasania jego usługi. Chciałbym dokładać te pliki w jakimś katalogu np. www.jakas-strona.pl/panel www.jakas-druga-strona.pl/panel itd. Dlatego pytałem czy tą nazwę pliku, który chcę wyświetlić poprzez include będzie można podejrzeć. W takim przypadku ktos bedzie mogl wejsc od razu na www.jakas-strona.pl/plik_uzytkownika.php Ogólnie chciałbym taki system, aby po zalogowaniu każdy z moich klientów miał indywidualną stronę z jego informacjami i nikt niepowołany jej nie czytał. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 17:24 |