![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 4.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawa wygląda tak:
w domenie głównej mam sobie stronę, pliki css i js trzymam na innym serwerze i w innej subdomenie. Teraz jak coś zmieniam w plikach css to na stronce plik się nie odświeża do czasu aż wcisnę ctrl+f5, tak jakby przeglądarka nie wiedziała, że plik się zmienił.... Jak mam to zrobić, żeby ludziom ładowały się nowe style po każdej mojej zmianie w plikach? Dodam jeszcze, że pliki css i js trzymam w tej subdomenie statycznie, nie są generowane przez żadne skrypty. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@devnul
Ja rozumiem, i nawet używam, o takie coś robię: ; Niestety gdy używam firebuga by pokazać co się dzieje (w zakładce sieć) to okazuje się, że czasem ściąga czasem nie (!). By być pewnym, że format jest prawidłowy etc robię nawet dla testów ręcznie: Wynik ten sam. Próbowałem też z "Date:" i "Expires:". Wynik ten sam - raz sobie ff ściągnie raz nie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 17:37 |