![]() |
![]() |
-plejaz- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam problem jak zrobić coś takiego:
Strona główna wygląda w ten sposób: góra.php lewo.php środek.php stopka.php Wszystko jest includowane, problem mój polega na tym, że jak wczytuje w środek.php np. stronę info.html to chciałbym, żeby zmieniała mi się zawartość lewo.php. To znaczy, że w pliku lewo.php chciałbym includować kilka innych plików w zależności od tego jaką podstronę wybiorę. |
|
|
![]() |
-plejaz- |
![]()
|
Goście ![]() |
EDIT
Witam napotkałem kolejny problem, po skorzystaniu z serwisu IE NETRENDER zauważyłem, że moja strona nie wyświetla tła na którym znajduje się tekst przez co całość jest nieczytelna. Powinno być coś takiego: (IMG:http://www.toya.net.pl/~sunrise/strona.jpg) Zamiast tego wyświetla mi tylko niebieskie tło, część kodu która odpowiada za to w css:
Pod innymi przeglądarkami śmiga super błąd pojawia się tylko na IE 7 i niższych bo w wersji 8 wyświetla poprawnie. Sprawdzałem kod walidatorami i nie wywaliło żadnych błędów. Przepisywałem rozszerzenie obrazka z .png na .jpg i to samo. Macie jakiś pomysł? edit Nadal nie mam pojęcia jak to zrobić. Podbijam temat. Ten post edytował plejaz 18.10.2010, 16:54:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 14:31 |