![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 5 Dołączył: 31.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dawno mnie tu nie było
Więc się przy okazji przywitam No i w związku że ostatnio trochę zajęty byłem postanowiłem że podzielę się jeszcze nie skończonym, ale za to w znacznym stopniu dopracowanym nowym pasażem handlowym www.EroBAY.pl. W domyśle ma to być serwis który zrzesza sklepy +18 i z bielizną i różnymi gadżetami dla dorosłych (w tym śmiesznymi upominkami). Projekt w zamyśle obecnie jest niekomercyjny i każdy sklep z pasującą tematyką może się dołączyć. To tak w ramach własnej autoreklamy (mam nadzieję że mnie nikt nie zlinczuje). A teraz do rzeczy. Niewiele jest tego typu stron dedykowanych właśnie tej branży (poza intymnie.interia.pl nie znam innego). Domyślnie chcę tu zrobić funkcjonalność sklepu i porównywarki cenowej z elementami sztucznej inteligencji. System ma sprawdzać tz. współczynnik chwilowy. Chodzi o to że ma zapamiętywać które typy produktów są często odwiedzane i automatycznie na listach produktów widoczne wyżej (np. stroje kąpielowe latem będą widoczne wysoko bo jest na nie popyt). To tyle jeśli chodzi o całość, jak to ma działać i co to ma być... Teraz proszę o baty - najlepiej pozytywne, chodź każda krytyka mile widziana -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie do końca działający "EroSzpieg" bo brak mu jednej funkcji której obecnie nie udostępniam. Pomysł wzięty z ceneo - chodzi o ten pstryczek-elektryczek na dole EroSzpieg... nazwa fatalna, wiesz nie każdy chce się dzielić ze światem swoimi preferencjami erotycznymi (wiem że to nie do tego służy ale czy wie to przeciętny kowalski?), jak dla mnie jest to odstraszacz klientów - źle się kojarzy już sama nazwa. Funkcjonalnie też jakoś tak bez ładu i składu. Ani to ładne ani przejrzyste
Mam nadzieje że sie podoba -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:13 |