![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2010 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za rok wybieram się do technikum informatycznego. Potrzebuję do tego czasu netbooka. Cena do 1400-1500zł..
mam takie wymagania Cytat - Programowanie w PHP, - Bezproblemowe i wygodne (Programowanie w xHTML,CSS, - Programowanie w JavaSctipt & Ajax), - Możliwie długa wytrzymałość baterii, - Windows XP/7, - Wi-fi Jeszcze takie pytanie z innej beczki... czy w technikum na lekcjach można używać netbooków w celu..notowania? Pozdrawiam. Ten post edytował general284 10.10.2010, 10:34:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Netbooki w większości mają 10" ekran. Może lepiej zainteresować się małymi notebookami, które mają chociaż 12", a nie są wcale droższe.
Netbook do 1,5k: U160 Notebook do 1,6k: Acer AS5336 Ja miałem to szczęście, że na studiach nikomu nie przeszkadzało, że zamiast notatników nosiłem notebooka. Czasem zdarzali się wykładowcy, którzy nie wierzyli, że można szybciej notować na klawiaturze niż ręcznie. Zdarzały się osoby, którym to klikanie przeszkadzało, zwłaszcza na zarządzaniu, gdzie zdarzały się wykłady w stylu przepisywania slajdów, ale jak na pierwsze kolokwium, na specjalnie przygotowanej stronie dla kierunku zobaczyli wszystkie obowiązujące wykłady w wordzie, gdzie wystarczyło tylko zrobić kolumny i były gotowe ściągi, to później zawsze miałem wolne miejsce w pobliżu gniazdka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:07 |