A możesz mi to wykonać na tym formularzu, ja niestety biegły jeszcze tak nie jestem w PHP.
function wspolpraca() {
echo("<form method=\"post\" action=\"wspolpraca.php?cmd=wspolpraca_dodawanie\"> Imie Dyrektora:<br>
<input type=\"text\" name=\"imie\"><br>
Nazwisko Dyrektora:<br>
<input type=\"text\" name=\"nazwisko\"><br>
Mail Dyrektora:<br>
<input type=\"text\" name=\"mail\"><br>
GG Dyrektora:<br>
<input type=\"text\" name=\"gg\"><br>
Adres Szkoly/Organizacji(bez http:// i www):<br>
<input type=\"text\" name=\"daktyl\"><br>
Nazwa Szkoly/Organizacji:<br>
<input type=\"text\" name=\"nazwa\"><br>
Wpisz w pole: <i>menelodramat</i>:<br>
<input type=\"text\" name=\"oblicz\"><br>
<input type=\"hidden\" name=\"akcja\" value=\"wspolpraca_dodawanie\"><br>
<input type=\"submit\" value=\"Wysli\">
</form>
");
}
function wspolpraca_dodawanie() {
global $imie, $nazwisko, $mail, $gg, $daktyl, $nazwa, $acc, $cmd; if($imie==''){echo"Formularz nie wypełniony poprawnie: puste pola sa niedozwolone!Pole 1";} elseif($nazwisko==''){echo"Formularz nie wypełniony poprawnie: puste pola sa niedozwolone!Pole 2";} elseif($mail==''){echo"Formularz nie wypełniony poprawnie: puste pola sa niedozwolone!Pole 3";} elseif($gg==''){echo"Formularz nie wypełniony poprawnie: puste pola sa niedozwolone!Pole 4";} elseif($daktyl==''){echo"Formularz nie wypełniony poprawnie: puste pola sa niedozwolone!Pole 5";} elseif($nazwa==''){echo"Formularz nie wypełniony poprawnie: puste pola sa niedozwolone!Pole 6";} elseif($_POST['oblicz']!='menelodramat'){echo "Botów nie obsługujemy.";} else { $potwierdz = 1; }
if($potwierdz=='1'){
$zapytanie="INSERT INTO daktyle (imie, nazwisko, mail, gg, daktyl, nazwa, acc)
VALUES ('$imie', '$nazwisko', '$mail', '$gg', '$daktyl', '$nazwa', '0')";
echo("Podanie o Współpracę Zostanie Niebawem Rozpatrzone.Mail z potwierdzeniem wypełnienia formularza dojdzie w ciągu 2h.."); </center>
';
mail("".$mail."", "*****"); }
}