![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Rozważam kupno kamery cyfrowej, ale w związku z tym, że się na tym nie za bardzo znam to potrzebuję wskazówki. Urządzenie do zastosowań typowo amatorskich. Nagrywanie imienin cioci, ślubu znajomych, wygłupów córeczki, e.t.c. Pierwsze z brzegu co wpadło mi w oko to: Sony HDR-CX115E. Od sprzętu oczekuję:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda ze więcej nie możesz wyłożyć, bo ja bym pomyślał o aparcie z dobrą kamerą. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Sony Nex5 z teleobiektywem (18-200mm, tylko nie wiem czy jest już w Polsce) świetnie nadaje się do filmów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dodatkowo masz super aparat, panoramy 3d. Po dokupieniu zew. mikrofonu sprzęt jest wyśmienity! Zobaczyć można przykłady na youtube, chociaż on pogarsza trochę ich jakość niestety. Ogólnie to nie wydaje mi się żeby tutaj dużo osób mogło coś doradzić. Radziłbym spytać się na forum fotograficznym jakimś. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 18:00 |