![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam taki kod JS. Mam an stronie tabelę, której linie przedstawiają się następująco: <tr id="senior_0">...</tr> <tr id="junior_0">...</tr> <tr id="senior_1">...</tr> <tr id="senior_2">...</tr> <tr id="junior_1">...</tr> <tr id="senior_3">...</tr> <tr id="senior_4">...</tr> <tr id="senior_5">...</tr> <tr id="junior_2">...</tr> <tr id="senior_6">...</tr> Pod tym wszystkim mam dwa odnośniki:
gdy kliknę na pokaz juniorów to prawidłowo bierze w ramkę tych juniorów, lecz jeśli później kliknę w pokaz seniorów to juniorzy się nie odznaczają jakby, czyli coś nie tak jest z drugą częścią kodu ;/ Walczę z tym już od dawna i nie mogę sobie poradzić ;/ Ten post edytował stefik4 8.10.2010, 19:55:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie nie wiem zbytnio jak to zrobić an klasach ;/
// A Co do tej tabeli to błądnie tam wpisałem przyklad. sorry za pomyłkę. // moga byc od 0, bo w tych liniach tr id tez mam od 0. Nadal nie wiem jak zrobic element.getdocument by class ;/ Ten post edytował stefik4 8.10.2010, 19:56:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 43 Dołączył: 9.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie nie wiem zbytnio jak to zrobić an klasach ;/ napisał już o tym @skowron-line, ale widzę, że jesteś zupełnie początkujący dodajesz jakiś identyfikator do tabelki:
w wierszach gdzie masz juniorów robisz: podobnie w wierszach gdzie masz seniorów: funkcja JS:
no i oczywiście zmieni się wywołanie tych funkcji na odpowiednio: // moga byc od 0, bo w tych liniach tr id tez mam od 0. Nadal nie wiem jak zrobic element.getdocument by class ;/ Poprawiłeś po moim wpisie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale identyfikatory na wierszach nie są potrzebne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 12:32 |